Insight Cosmetics Group A/S
  • Insight Cosmetics Group A/S
  • Insight Cosmetics Group A/S
  • Insight Cosmetics Group A/S
  • Insight Cosmetics Group A/S
Besøg Insight Cosmetics Group A/S

Insight Cosmetics Group A/S er Danmarks største leverandør af både produkter og uddannelse til den professionelle negle-, manicure- og pedicurebranche. De er eneagent for CND (Creative Nail Design) - verdens største udbyder af professionelle produkter til pleje af hænder og fødder samt negleforlængelser og -forstærkninger. De samarbejder med negleteknikere, neglesaloner, spa-centre, kosmetologer og frisører over hele landet.

Insight Cosmetics sælger både business to business til forhandlere og direkte til slutbrugere.

http://eshop.icgroup.dk

 

Forretningsmæssige fordele:

Webshoppen for Insight Cosmetics Group har givet en betydelig effektivisering af ordrebehandling både i forhold til et stort Business to Business salg til forhandlere og direkte salg til kunder.

Udvalgte funktioner:

I webshoppen gøres brug af avanceret kampagnestyring, der bl.a. betyder, at kampagnevarer automatisk præsenteres i et andet (og større) layout samt vises øverst på en vareliste. Endvidere kan en kunde se top 20 blandt alle produkter denne har købt fra leverandøren både på webshoppen og via anden form for bestilling. Tilsvarende kan kunden også se en top 20 over leverandørens mest solgte produkter til alle kunder både via webshoppen og via anden bestillingsform.

Specialfunktioner:

I Webshoppen kan du se mange interessante detaljer. Et par eksempler:

  • I webshoppen vises alle varer for alle brugere, men hvis en bruger/forhandler ikke kan købe en vare, skjules prisen. Dette styres i C5
  • På varelisten vises produktdetaljer blot ved at føre musen over billedet
  • Brugeren får vist en liste med nye produkter, siden denne sidst var logget ind på webshoppen.