Dem der sidder bag skærmen

Kasper Andersen

Adm. direktør / Ejer

Kasper elsker at drive forretning, skrive kode og stå på ski! Han arbejder meget, og ingen ved hvad der er i hans kop fra Baresso!

Dennis Glindhart

Udvikler

Dennis har været ved Chainbox rigtig længe. Det siges, at han har arbejdet så meget med de interne systemer, at han er blevet en del af dem! Hvem bestemmer i virkeligheden her?

Anders Lerchedahl

Udvikler

Anders er meget dygtig, ordentlig og tager alle projekter drøn seriøst. Der er ret gode chancer for, at han er klogere end dig.

Bo Esbjørn

Software evangelist

Bo har lavet mange IT-projekter, men er aldrig blevet smittet med "nørd". Det giver ham en særlig fordel, at han ikke ved alt for meget om teknik.

David Skaarup

Udvikler

David er koncentreret, professionel og tilbageholden - den perfekte medarbejder... indtil der bliver spillet bordfodbold i pausen!

Martin Jørgensen

Udvikler

Man skal lade være med, at lade blikket falde på Martins skærm. Der foregår så mange ting, at en normal person ville miste forstanden, hvis de skulle prøve at få mening ud af det.

Martin Knudsen

Projektkoordinator og Newbie

Martin er ny i firmaet. Det vides ikke med sikkerhed hvad han laver, men det siges at være meget vigtigt!

Rune Overgaard

Udvikler

Rune elsker at hjælpe kunderne, og hader at sige nej. Han er ansvarlig for at der bliver bestilt kaffe - og det er han også god til.

Niklas Palm

Udvikler

Niklas er kreativ, fuld af idéer og siger aldrig "Nej" til en spændende opgave! Er der overhovedet en sluk-knap på ham her?!

Maria Munch-Petersen

Administration

Maria sørger for at stedet fungerer. Hun har et kæmpe overskud og er altid i godt humør. Hun er den primære grund til, at vi får penge for vores arbejde.

Mark Skov Jensen

Udvikler

Mark er vores praktikant - og en god én af slagsen! Han elsker at nøkle med teknik, og stopper ikke før det virker.

Få nyheder om tiltag og følg med bag skærmen