Fairpoint

I dag er omkring 80% af ordrerne indtastet gennem Chainbox’ løsninger.

- Kenneth Aabenhus, økonomichef

Opgave

Under Fairpoint-gruppen finder man både Fairpoint & Degn og Fairpoint Outdoors, som har eksisteret i mere end 25 år på markedet. Fairpoint huser adskillige brands inden for modetøj og sportsfiskeudstyr.

Med et ønske om at holde sig til, og beholde sin plads som en stor profil på markedet, besluttede Fairpoint, for fem år siden, at opstarte et samarbejde med Chainbox. Ønsket var at skabe en online-platform, der skulle lette arbejdet for både virksomheden, dens sælgere og kunder.

Indsigt

Der skulle skabes en række B2B-webshops, som kunderne nemt selv kunne handle i. Der blev planlagt et tre måneders samarbejde, hvilket krævede, af både Chainbox og Fairpoint, at der var lavet et fyldestgørende forarbejde. Fairpoint ønskede en partnershop, der var nem og tilgængelig, og som kunne gennemføre en holdningsændring hos deres kunder.

Resultat

Løsningen med Chainbox, har flyttet Fairpoint fra gammeldags katalog til nu at have partnerportalerne som primær bestillingskilde! Fairpoint har selv været dygtige til at implementere det nye system, og oplever stor succes ift. at få deres kunder online. I dag er omkring 80% af ordrerne indtastet gennem Chainbox’ løsninger. Det er ressourcebesparende, det giver tid til kundeservice, i stedet for indtastning, og til trods for indskærpede telefontider, tabes der ikke omsætning.

Vi ser frem imod mange flere gode år i folden hos Fairpoint.

Fakta

Fairpoint 

www.fairpoint.dk

Est 1995

+50 ansatte

Microsoft C5

 

Produkter:

Chainbox webshop

Chainbox IO

 

“Det der gjorde at vi valgte Chainbox, var at vi blev mødt af en hands on gruppe, hvor der ikke var langt fra ord til handling”

- Kenneth Aabenhus, økonomichef

 

Få nyheder om tiltag og følg med bag skærmen