Et smukt samarbejde

"Der er kort vej mellem projektleder og udvikler, hvilket gør arbejdet med Chainbox dynamisk og effektivt"

- Andreas Alleslev, Lager & Logistik Koordinator

(Foto: Hanne Nielsen)

Opgave

 Smukfest har ændret sig meget gennem årene. Under 10.000 deltagere er blevet til mere end 55.000, og det stillede krav til festivalens interne forsyningskæde, samt de mange barer på pladserne. I tidligere tider fungerede alt manuelt - lige fra afgivelse af bestilling, til ordreindtastning, til distribution, optælling og afrapportering.

Med over 70 barer i 2017, var Smukfest klar til en opgradering! Det var afgørende at systemet, til festivalens barer, var nemt at lære for det skiftende personale, og at det kunne køre hundredvis af brugere, på en lokal server-installation i skoven, uden nedetid.

 

Indsigt

 Chainbox blev hyret til at udvikle et nyt internt bestillingssystem. Efter ganske få møder blev en løsningsmodellen klarlagt ud fra Smukfests behov .

  • Systemet skal integreres med deres Microsoft Business Solution C5
  • Optælling og bestilling af supplerende drikkevarer til baren.
  • Træne nyt personale.

 

Resultat

 Chainbox leverede en software der nu sørgede for:

  • At ordrerne kunne nu oprettes via en webshop, og blive modtaget direkte i C5, til behandling på det interne lager.
  • At der hver morgen kunne laves status, som blev tastet direkte i webshoppen og sendt til C5, der resulterede i, at der hele tiden var et fyldestgørende overblik over det resterende lager.
  • At det super enkle system, gjorde det muligt at træne en medarbejder på under to minutter.

Chainbox var desuden til stede på festivalen med to medarbejdere, som kunne levere 24 timers on-site support - der var heldigvis ikke brug for dem, og de kunne nyde det dejlige vejr, den gode musik og Danmarks smukkeste festival!

 

  

Fakta

Smukfest

est 1980

45 ansatte

55.000 besøgende

Microsoft C5

 

Produkter:

Chainbox Webshop

"Chainbox har på fineste måde formået at levere en webshop som løser vores behov for varebestillinger og optællinger i barerne samt muligheden for at differencere sortimenterne til hver bar.

Chainbox kan man altid komme i kontakt med, og der er kort vej mellem projektleder og udvikler, hvilket gør arbejdet med chainbox dynamisk og effektivt."

- Andreas Alleslev, Lager & Logistik koordinator

 

Få nyheder om tiltag og følg med bag skærmen