Leah Maria
  • Leah Maria
  • Leah Maria
  • Leah Maria
  • Leah Maria
Besøg Leah Maria

Leah Maria åbnede dørene den 15. marts 2008 på Jægersborg Allé 5 i Charlottenlund. Butiksindretningen er moderne, med højt til loftet, antikt og specialfremstillet interiør.

Leah Maria tilbyder et bredt udvalg af eksklusive kvalitetsmærker, der alle supplerer hinanden godt. Sortimentet bliver nøje udvalgt, og udover tøj tilbydes også sko, tasker, smykker, parfume og make-up.

Hver sæson præsenterer Leah Maria de nye kollektioner fra de faste brands og tilføjer nye eksklusive luksusbrands.

 

Forretningsmæssige fordele:

Med webshoppen får Leah Maria udvidet sit opland betragteligt, idet markedsføring på print skaber interesse for både webshop og fysisk butik. Kombinationen af overblik over udvalget i webshoppen og mulighed for at prøve varen i butikken giver mere trafik og omsætning begge steder.

Udvalgte funktioner:

Alle varerne kan ses og købes på Jægersborg Allé og i webshoppen. Derfor er det vigtigt, at den samlede løsning med økonomisystem og webshop er 100% integreret i realtid. I det øjeblik en vare er købt det ene sted, korrigeres varebeholdningen også et andet sted. Og alle priser, kampagnerabatter mm. vedligeholdes selvfølgelig samme sted: I C5.

Specialfunktioner:

For en livsstilsforretning er det visuelle udtryk naturligvis helt afgørende. Design i butik og webshop skal have et fælles udtryk, og alle detaljerne i webshoppen er omhyggeligt justeret i forhold til designerens ønsker.