Markedsføring

Kan kunderne finde dine varer?

Når du har åbnet din online butik, så vil du helt sikkert også være interesseret i at markedsføre butikken. En af de vigtigste ting i forbindelse med markedføringen er, at dine varer dukker op, når en kunden via internettet søger efter produkter fra din branche.

SEO

Det hedder Search Engine Optimization (SEO) eller søgemaskineoptimering på dansk, og med en Chainbox løsning vil din online butik fra starten være optimeret til søgemaskiner.

Det vil sige, at for eksempel Google let kan indeksere alle dine produkter og præsentere dem ved en søgning.

Hvad så når jeg får nye varer?

Chainbox understøtter Google Sitemaps, og det betyder, at når du får nye varer, så bliver de automatisk sendt til Google. Dermed er dine nye varer hurtigt søgbare på Google.

Rabatkoder

Hvis du vil køre en markedsføringskampagne, så har du med Chainbox Værdikort (ekstra modul) mulighed for at tiltrække kunder ved at give dem rabat, når de handler online.

Du kan tildele kunder en rabatkode. Disse rabatkoder kan oprettes med en række indstillinger, herunder start- og udløbsdato, rabattype (procentvis eller fast) og valuta.

Det fungerer sådan, at dine webshop-kunder får mulighed for at indtaste en rabatkode undervejs i checkout-forløbet, og herefter får de en rabat på deres ordre.

Statistik

Det er vigtigt at kunne følge udviklingen i din online forretning også for at optimere din online forretning. Du kan få svar på mange gode og interessante spørgsmål via Chainbox Analytics (ekstra modul). Du kan blandt andet få viden om:

  • Hvem handler i din butik?
  • Hvad klikker de på, og hvad klikker de ikke på? 

Med Chainbox Analytics (ekstra modul) sørger vi for at dine omsætningsdata automatisk sendes til Google Analytics, og her vil du kunne analysere omsætningen i webshoppen, herunder hvilke kilder, der genererer trafik fra nettet hen til shoppen m.m.

Nyhedsbrev

Nyhedsbreve er et rigtig godt middel til at få kunder ind i din online butik. Du skal blot sørge for at sende dem ud med en fast frekvens - start heller med en gang om måned i stedet for at sende nyhedsbreve ud hver uge og pludselig holder op.

Med Chainbox Nyhedsbrev Modul får du mulighed for at udsende nyhedsbreve, og efterfølgende er det muligt at analysere modtagernes reaktion på nyhedsbrevet:

  • Hvor mange åbner det
  • Hvilke links bliver der klikket på
  • Hvis der er købt licens til Chainbox Analytics vil salg i webshoppen genereret udfra klik i et nyhedsbrev kunne spores direkte i statistikken.