100% Fleksibel

Chainbox layout

Er du ny på ehandelsmarkedet? Så vil vi helt klart anbefale dig at starte med vores grunddesign, som er udviklet ud fra vores mange års erfaring med webshops. Layoutet er lækkert, stilfuldt og brugervenligt og kan med få tiltag justeres til at matche farver, fonte og selvfølgelig logo fra dit eksisterende website.

Se for eksempel disse sites som anvender vores grunddesign

Standard design

Layout - bestemt af din grafiker

Har du andre ønsker til layoutet af din webshop? Ingen problem, vi har udviklet 4 niveauer af designpakker, og som du kan se af den lange kundeliste, er der mange muligheder for et individuelt design, der passer ind din virksomhedens designlinje.

Designpakke 1 - Standard layout med minimale justeringer

Designpakke 2 - Din virksomheds layout fortolkes og kopieres

Designpakke 3 - Du vælger et nyt layout fra TemplateMonster

Designpakke 4 - Din grafiker/reklamebureau laver layout til shoppen

 

Derfor kan det lade sig gøre

Vi har overalt i Chainbox separeret indhold og layout fra hinanden ved at benytte standard xhtml og css. Ideen med at skille indhold og layout er ikke ny, og den illustreres bedst på http://www.csszengarden.com. Her sætter forskellige designere hinanden i stævne.

Udfordringen går ud på at lave den flotteste løsning ud fra et og samme dokument (indhold) med forskellige layout (css).

Det vil sige alle løsninger har fuldstændigt samme indhold, men har meget forskelligt layout. Samme muligheder findes med Chainbox. Det er helt op til din designer at tage mod udfordringen.