Generel support

Har du spørgsmål til Chainbox ehandel, eller oplever du problemer med din online shop, er du meget velkommen til at sende en mail til support@chainbox.dk.

Hvis du har spørgsmål, eller er der noget, du ønsker, at vi skal ændre i din shop, så sørg venligst for at sende følgende informationer med i mailen:

1: Hvordan kan vi genskabe den fejl, som du oplever - inklusiv det kontonummer, brugernavn og kodeord som du har brugt.

2: Hvad forventede du/kunden, at der skulle ske?

3: Hvad skete der rent faktisk?

4: Skærmbilleder - et billede siger mere end 1000 ord.