Chainbox

Chainbox

Chainbox udvikler digitale løsninger med integration til ERP systemer – webshops, webbaserede selvbetjeningsløsninger og apps.

Om os

Siden 2008 har vi opbygget solid konkret erfaring i at implementere webløsninger med integration til både nye og ældre versioner af Microsoft Dynamics XAL, C5, NAV & AX, og kan indgå som en direkte partner eller som underleverandør på projekter hvor der skal lanceres en integreret webshop.

En overvejende del af de løsninger vi leverer tager udspring i vores standardsystem til integreret e-handel. Standardsystemet bliver løbende videreudviklet og vi har fokus på at understøtte også ældre versioner af ERP systemer i distributionen.

Vi fokuserer på lange relationer, både til medarbejdere og kunder, og har igennem tiden været en central medspiller for vores kunder, først ved introduktionen af den integrerede webshop samt efterfølgende når kørende webløsninger skal understøtte en opgraderering, eller skift, af ERP system.

Vi er 11 medarbejdere, som arbejder udfra vores kontorer i hhv. København K og i Odense C.

Ledige stillinger
Medarbejdere

Front end udvikler

Anders Lerchedahl

Anders er meget dygtig, ordentlig og tager alle projekter drøn seriøst. Der er ret gode chancer for, at han er klogere end dig.

Software evangelist

Bo Esbjørn

Bo har lavet mange IT-projekter, men er aldrig blevet smittet med “nørd”. Det giver ham en særlig fordel, at han ikke ved alt for meget om teknik.

Udvikler

Dennis Glindhart

Dennis har været ved Chainbox rigtig længe. Det siges, at han har arbejdet så meget med de interne systemer, at han er blevet en del af dem! Hvem bestemmer i virkeligheden her?

Adm. direktør / Ejer

Kasper Andersen

Kasper elsker at drive forretning, skrive kode og stå på ski! Han arbejder meget, og ingen ved hvad der er i hans kop fra Baresso!

Front end udvikler

Lars Lynnerup

Lars er vores elev og det nyeste skud på stammen i københavn.

Administration

Maria Munch Petersen

Maria sørger for at stedet fungerer. Hun har et kæmpe overskud og er altid i godt humør. Hun er den primære grund til, at vi får penge for vores arbejde.

Projektkoordinator

Martin Knudsen

Martin kommer fra B2C verdenen, og har været Chainbox kunde i mange år. Som både kunde og medarbejder, tør Martin sige sin mening, og udfordrer gerne det han ser.

Udvikler

Nicolai Sørensen

Nicolai er udviklernes kaospilot, hvis det ikke kan løses ordenligt – så bliver det bare løst!

Front end udvikler

Niklas Palm

Niklas er kreativ, fuld af idéer og siger aldrig “Nej” til en spændende opgave! Er der overhovedet en sluk-knap på ham her?!

Udvikler

Rune Overgaard

Rune elsker at hjælpe kunderne, og hader at sige nej. Han er ansvarlig for at der bliver bestilt kaffe – og det er han også god til.